nlc.hu
Otthon

Ház alatti kisvárost rejtett a birtok

A házaspár, akik saját kisvárost építettek fel a birtokuk alatti alagsorban

Van egy gyönyörű birtok, amit közel egy éve hirdetnek az egyik amerikai ingatlanoldalon, ám csak most vették észre a netezők, hogy az ingatlanról készült több tucat fotó között igazi csemegék is lapulnak. Aki ugyanis kipengeti a 4,5 milliós vételárat a hazáért, az egy föld alatti várost is kap. Nem átverés!

A birtokot 1987-ben építették és 4,5 millió dollárt kérnek érte. Összesen hét hálószoba, kilenc fürdő, teniszpálya, fűtött medence, és vendégház is található a hatalmas birtokon, ami egyedülálló kényelemmel várja új tulajdonosát, de ettől még sokkal többel! Ha ugyanis elindulunk az alagsor felé, akkor egy valóságos kisvárosba jutunk, ami a ház alatt rejtőzik. A fotók arról árulkodnak, hogy van itt kialakítva áruház, sétáló utca, posta, mozi és macskaköves sétány is. Még a régi időket idéző autók is megpihennek a birtok alatti kamu városkába.

A kérdés csak az, hogy miért? Miért építene valaki egy hatalmas antik várost az alagsorba? Nos, a neten megtalálható információk szerint, a ház tulajdonosai, Tom és Alice Blair, egy olyan látványosan és egyedi helyet akartak maguknak megteremteni a szórakozásra, ami nem sok embernek van az Egyesült Államokban. Lássuk be, hogy a kerti medencénél, vagy az alagsori bowling pályánál valóban izgalmasabbat álmodtak meg. “A házaspárnak három kamasz gyermeke volt a 80-as években, és gyakran adtak partikat. Persze van a házban TV szoba, sok beállós garázs, és hatalmas terasz, ahol partit lehet adni, de ez mindent felülmúl”- mondta Lori Leasure, aki az ingatlannal foglalkozik.

Saját várost épített a házuk alá a házaspár
Megnézem
Összes kép (10)

A Blaire házaspárnak egyébként nem ez az egyetlen különleges birtoka! Van egy vízparti házuk is, amit már az unokáik szórakoztatására építettek. Itt II. világháborús repülők pihennek meg nemcsak az udvaron, hanem például a plafonról lecsüngve, a nappali közepén is! Ha már itt tartunk, saját repülőtér is tartozik a kisebb, vízparti házhoz, és még romantikus kamu templom “maradványokat” is építettek a birtokra.

Saját várost épített a házuk alá a házaspár

Fotó: Home Visit

Micsoda birtokok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top