Horoszkóp

5 ok, hogy miért csodálatos partner a Szűz jegyű férfi

Az okos, kedves Szűz csillagjegy szülöttje fantasztikus partner lehet. 5 ok, hogy miért olyan nagyszerű a Szűz férfival való kapcsolat.

A föld elemű csillagjegyek közé tartozó Szűz magabiztosan, két lábban áll a földön, és ez a biztonságérzet a kapcsolataiban is érezhető. Védelmező férfi, minimális kiszámíthatatlansággal – de annyi nem is árt az izgalomhoz. Szerelme nem olyan teátrális, mint az Oroszláné, és nem is olyan impulzív, mint a Kosé. Három szóval jellemezhető: csendes, nyugodt, biztonságos. Persze nem arról van szó, hogy unatkozni fogsz mellette. Néha olyan őrültségekre is képes, hogy az a Skorpió vagy az Ikrek jellemével is vetekszik. A legvonzóbb tulajdonsága az intellektusa, de éppen emiatt tud zavaróan kritikus és finnyás lenni az élet legkülönbözőbb területein.

párocska

Fotó: Pixabay

1/5 – Valóban tudja, mi helyes és helytelen

Nagyon nagy az igazságérzete, és gyakran hallgat a megérzéseire. Kiáll a saját véleménye, hite mellett. Viszont a konfliktus vele jól kezelhető, mert a logika számára szent, és érvekkel meggyőzhető. Könnyű együttműködni vele, és nem duzzog sokáig, inkább megbeszéli a dolgokat. A Szűz nem fog megsebezni, megcsalni vagy traumát okozni.

Nem csupán szerelmi partnerei lesztek egymásnak, de barátok, egyenrangú felek is. Kiválóan megbeszélitek az érzéseiteket, problémáitokat is. Az, hogy a Szűz nem egy túlfűtött alak, éppen hogy jól szolgálja ezt. Nem fog érzelmek által vezérelve, dühből kardoskodni az igaza mellett, sem harcolni a te igazságod ellen.

2/5 – Hasznára akar válni a világnak

Csillagjegyéből fakad, hogy élete egyik célja a szolgálat. Hasznos szeretne lenni mások számára. A többi jegy közül ő a legmegbízhatóbb, legszavahihetőbb figura. Gondoskodó természete miatt pedig ő lesz az, aki a család, a barátok ügyeit igazgatja. Szervezi a társasági életet, a kapcsolatokat, közben problémákat old meg. 

Mindezek apaként is megmutatkoznak nála. Ha gyermeke születik, nagyon figyelmes, de kritikus szülő válik belőle. Akárcsak a Mérleg, a Szűz férfi is hajlamos egy kapcsolatban megfeledkezni a saját szükségleteiről. Cserébe gondoskodj te róla, hogy a nagy odafigyelés közepette mindene meglegyen.

3/5 – Fantasztikus elemző elméje van

A Merkúr bolygó hatása a nagyon jó kommunikációs képessége. Nincs olyan színes fantáziája, mint a Halaknak, és nem egy pletykálkodó típus. Nagyon szervezett körülötte minden, a fejében és a tárgyai között is. Közben nagyon szórakoztató személy, enyhén cinikus, de remek humorral adja elő a történeteit. 

Az agya olyan, mint egy számítógép. Ezért nagyon jó útitárs a Szűz: vele soha nem fogsz elkésni vagy elveszni, sem éhen halni. Mivel a gondolatok folyamatosan cikáznak a fejében, nem bír nyugton maradni vagy unatkozni – és te sem fogsz mellette unatkozni soha.

4/5 – Nagyon alkalmazkodó

A Szűz nagyon rugalmas alkat, és könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez, emberekhez. Hajlamos a kapcsolatotok és a viták során is kompromisszumot kötni. Sőt, ő indítványozza a legtöbbször, hogy összetűzés esetén keressétek meg az arany középutat. 

Diplomatikus személyisége nagyon könnyűvé teszi, hogy alkut köss vele, de csak egy esetben hajlandó meghozni ezeket a döntéseket: ha tisztelettel vagy iránta. Ő az a férfi, aki mellett a legjobb helyen vagy, ha bármi balszerencse vagy bizonytalanság üt be a közös életetekbe. Mindig támogatni fog és nem hagy el, hozzon bármi rosszat a sors számotokra.

5/5 – Keményen küzd a kapcsolatért

Nincsen számára olyan időpont, ami ne lenne alkalmas egy kis munkára. Aktivitásfüggő, akár a hivatásáról, akár a szeretteiről van szó. Amikor hazaérkezik a munkából, számára a következő „műszak” jön, ami neki nem teher. Odaadó és aktív, ha kettőtök kapcsolatáról van szó. 

A Szűz egy nyugodt, kissé visszahúzódó férfi kívülről, de mélyen belül az egyik legvadabb csillagjegy. Keményen megdolgozik a jó viszonyért, és azzal is tisztában van, hogy a szenvedélyt ébren kell tartani. Ugyanúgy, ahogy fontosnak tartja, hogy mindvégig nyitottak legyetek egymásra és az elképzeléseitekre. Különösen jó érzékkel veszi észre a szükségleteidet, és mindent megtesz azért, mindened meglegyen.

(via TheTalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top