nlc.hu
Sztárok

Balázs Fecó egyik utolsó fellépése

Ez volt Balázs Fecó egyik utolsó fellépése – videó

A koronavírusban elhunyt Balázs Fecó egyik utolsó fellépésén az Évszakok című slágerének a feldolgozását adta elő Berkes Olivérrel.
balázs fecó meghalt gyász

Életének 70. évében meghalt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, énekes. A Korál együttes ikonikus alapító-vezetője és énekese november közepén került koronavírus-fertőzés miatt kórházba, de szervezete 13 nap küzdelem után feladta a harcot.

Balázs Fecó egyik utolsó fellépése november 8-án volt a TV2 Sztárban Sztár döntőjében, amikor a zeneszerző Évszakok című slágerének feldolgozását adta elő Berkes Olivérrel és DR BRS-sel.

A nagy sikerű produkcióról Berkes Olivér egy külön bejegyzésben is megemlékezett a műsor után. Egy Balázs Fecóval készült közös fotót posztolt, és köszönetet mondott a zeneszerzőnek:

Még egyszer nagyon köszönöm a tegnap estét elsősorban Balázs Fecónak, hatalmas megtiszteltetés volt egy színpadon állni egy mind emberileg, mind szakmailag elismert ikonnal.

(Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top