nlc.hu
TV-sztárok

Könyvet írt Pécsi Ildikóról a fogadott fia

Újra felizzíthatja a családi viszályt a Pécsi Ildikó életéről megjelenő könyv

Olyan titkok derülnek ki a kötetben, amikről a rokonok sem tudtak.

Pécsi Ildikó padláson felejtett kincsei, a halála előtt készült megrázó hangfelvételek, megkezdett önéletrajzi írás – mindezek szerepet kapnak a művésznő életéről szóló, ősszel megjelenő könyvben, amelyet a fogadott fia, L. Péterfi Csaba ír. Kérdés, van-e félnivalója Pártos Csillának, aki éveken át háborúzott egykori anyósával, a kötetben ugyanis az utolsó évek családi háborúskodásáról is részletesen írt a szerző. Félő, hogy a fájó múlt felidézése, az elhallgatott részletek kiderülése könnyen újra felszíthatja a régi ellenségeskedést – írja a Story magazin.

Pécsi Ildikó

Pécsi Ildikóról olyan titkok is kiderülnek a könyvben, amelyekről még a saját családja sem tudott (Fotó: MTI / Kovács Attila)

„Bevallom, ezt a részt nem volt könnyű megírni, mert ha őszinték vagyunk, akkor amit Ildikó minderről mesélt, az egy elég szubjektív szemszögből mutatta be a történteket, én azonban a tényekre alapozva szerettem volna megírni (…) Jogásszal is egyeztettem arról, mit hogyan tálaljak a könyvben. (…) Nem az én dolgom, hogy ezekről ítéletet mondjak, de a történteket be kell mutatnom, anélkül nem lenne teljes a könyv” – árulta el L. Péterfi Csaba.

Úgy véli, ha a könyv egyes részei újra felborzolják a kedélyeket, azért nem ő a felelős. „Nem én voltam az, aki beperelte a saját családját. Én csak megírom a történteket” – tette hozzá.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Pécsi Ildikó életéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top