A babakocsiban az utcán hagyta gyerekét egy budapesti nő

Kósa Renáta
Vágólapra másolva!
Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán egy budapesti nő, majd eltűnt. A rendőrök keresik az anyát.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú veszélyeztetésének gyanújával indított eljárást.

A rendőrségre 2016. augusztus 31-én 19 óra 23 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Budapesten a XX., Pozsonyi utcában egy nő kisbabát hagyott az utcán babakocsiban, majd ismeretlen helyre távozott. A babát a mentők megfigyelésre kórházba vitték. A nyomozók beazonosították a nőt. Kósa Renáta budapesti lakos ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Kósa Renáta Forrás: police.hu

A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötétvörös színű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kósa Renáta tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/20 324-4130-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.