Nézze meg az elsők között a Wonder Womant!

Gal Gadot a Wonder Woman című filmben
Gal Gadot a Wonder Woman című filmbe
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, mire megy egy hiányos öltözetű amazon az első világháború lövészárkaiban? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Wonder Woman premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

A DC filmes univerzumnak égetően nagy szüksége van egy olyan sikerfilmre, amely amellett, hogy nagyot kaszál a pénztáraknál, még túlnyomórészt pozitív visszajelzéseket is kap a kritikusoktól és a közönségtől. Ez nem jött össze maradéktalanul A Batman Superman ellen-nel és a Suicide Squad-dal, mindkét film elrettentő kritikákat kapott. A Wonder Woman-nel viszont úgy tűnik, hogy végre sikerült egy remek képregényfilmet alkotniuk.

Végre egy DC-film, amely humoros és reményteli - ez a szinte egyöntetű véleménye azoknak a tengerentúli kritikusoknak, akik már látták a filmet, és a Twitteren egy-két mondatban beszámoltak az élményeikről. (A kritikát a hónap végén jönnek majd.) „Simán ez a kedvencem a DC-univerzumban játszódó filmek közül. Van benne humor és van szíve, és pontosan erre van szüksége a franchise-nak. Gadot és Pine átkozottul elbűvölőek” – írta például Kate Erbland, az IndieWire szerkesztője.

Gal Gadot a Wonder Woman című filmben Forrás: InterCom

Gal Gadot először a Batman Superman ellen-ben formálta meg a női szuperhőst, a Wonder Woman pedig az első találkozását meséli el az emberek civilizációjával. A naiv amazon az 1. világháború idején érkezik meg Európába, azzal a szándékkal, hogy megteremti a békét. Ebben az amerikai kém (Chris Pine) van a segítségére, akinek ugyan nincsenek szuperképességei, de cserébe kiismeri magát a modern világban.

Az első világháborús környezet, a holdbéli tájakon végighúzódó lövészárkok minden bizonnyal egyedi hangulatot kölcsönöznek a szuperhősfilmnek, és amellett, hogy ámuldozhatunk majd a látványos csatákon, még nevetni is lesz alkalmunk. Egy pisztolygolyót simán megállít Wonder Woman, de egy forgóajtó már nagy kihívás elé állítja.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Gal Gadot a DC képregényfilmjei előtt a Halálos iramban-sorozatban vállalt szerepet.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Westend mozi 2-es termében május 31-én, szerdán 7 órakor kezdődő vetítésünkre:

Balogh Ferenc, Csamangó Gabriella, Demjén Anna, Énekes Béla, Juhász Brigitta, Kovács Tibor, Ladinszki Viktória, Mailát Levente, Miklós László, Miskolci Andrea Anett, Nagy Péter, Pásztor Tímea, Porcsalmy Anna, Rab Anita, Rezi Levente, Sági Zsombor, Simon Zita Claudia, Solti Attila, Szabó Ottilia, Szalay Zsanett, Szántó Miklós, Takács Orsolya, Tasi Orsolya, Temesi Dénes

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!