Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea-től távozó legenda, John Terry hamarosan aláírja szerződését a másodosztályban szereplő Aston Villához.

A Sky Sports úgy tudja, a korábbi 78-szoros angol válogatott hátvédnek az Aston Villa és a Birmingham City is egyéves szerződést kínált, Terry az előbbi klub felé hajlik, mert remek viszonyt ápol a Villa menedzserével, Steve Bruce-szal.

Great day at Monte Rei ☀️ Thank you @montereiresort #Eligo Well played @4alexbruce #Steve #Nico

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

A 36 éves középső védő a napokban posztolt egy képet az Instagramon, arról, hogy Steve Bruce-szal és a fiával golfozik, így könnyen lehet, hogy az egyezség már meg is köttetett az Aston Villával.

Birmingham City menedzsere, Harry Redknapp júniusban a Michael Carrick tiszteletére rendezett gálameccsen elismerte, hogy szeretné megszerezni Terryt, de a jelek szerint nem járt sikerrel, pedig azt is felajánlotta neki, hogy segíti az edzői szakma elsajátításában is.

John Terry könnyek között távozott a Stamford Bridge-ről Forrás: AFP/Ian Kington

Állítólag a Premier League-ben szereplő West Brom, a Swansea és a Bournemouth is érdeklődött John Terry iránt, de a Chelsea legendája nem szeretne korábbi klubja ellen futballozni, márpedig az első osztályban erre mindenképpen sor kerülne.