Készül a második DOOM film

doom videojáték
DOOM (2016)
Vágólapra másolva!
Remélhetően ez már nem lesz nevetség tárgya.
Vágólapra másolva!

Mindenki tett már olyat az életében, amire egyáltalán nem büszke, Dwayne Johnson például a 2005-ben kiadott DOOM filmben való szereplését nem szereti firtatni. A majdnem kétórás mozi ugyan egy fokkal jobb volt a korszak jellemzően Uwe Boll által rendezett videojáték-adaptációinál, azonban így is kínosan gyengére sikerült. Még a 65 millió dolláros büdzséjét sem tudta visszahozni, 56 millió dolláros bevétellel merült többé-kevésbé a feledés homályába.

DOOM (2016) Forrás: id Software

Az id Software fejlesztőcéget és a Doom jogait birtokló Bethesda Softworks az elmúlt hetekben többször is célzott arra, hogy a június közepén megrendezésre kerülő E3 játékkiállításon a népszerű szériával kapcsolatos bejelentéseket is tenni fog. Egyelőre nem világos, hogy bemutatkozik-e a következő játék, de a második film érkezését biztosra vehetjük.

Az információt Nina Bergman árulta el a Twitterén, a színésznő már aláírta a szerződését a Universal Pictures kiadóval. Állítása szerint a forgatókönyv számottevően jobb, mint amit az első DOOM filmben használtak, továbbá „nagyon királynak" tartja a rendezőt.

Mindezek alapján a film gyártása jelenleg korai fázisban van, még a forgatása sem kezdődött meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!