Megdöbbentő: ezt az autót simán totálkárra vette volna a biztosító

Vágólapra másolva!
A győrújbaráti Kovács Vilmos kálváriája három hónapig tartott a biztosítóval. Miután vétlen autósként megúszott egy balesetet Pannonhalmán, hosszúra nyúlt, vitatható kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) eljárásban volt része.
Vágólapra másolva!

A Kisalföld olvasója vétlen félként szenvedett balesetet, amire kis híján nagyon ráfizetett. "A kocsinkat autómentő szállította a szakszervizbe. Ott a biztosító kárszakértője javasolta az alig sérült Toyotánk totálkárossá minősítését" - írta Kovács Vilmos.

A felvétel közvetlenül a baleset után készült a Toyotáról. Ezt a kocsit minősítette volna totálkárosra a biztosító kárszakértője Forrás: Kisalföld

"A kárösszeggel és roncsértékkel több mint 400 ezer forintot vesztettünk volna. Azt javasolták, fogadjak ügyvédet. Így tettem, ügyvéd segítségével írtam össze a reális igényeimet. A biztosító alig 10 nap alatt megváltoztatta a korábbi elzárkózó álláspontját, és elutalta a jogos összeget. Igaz, így is jelentős mínuszunk keletkezett, de a Yarisunkat pár héten belül újra használhattuk."