A padlón próbált aludni a Ryanair személyzete

Ryanair személyzet Malaga
Vágólapra másolva!
Állítólag egész Malagában foglaltak voltak a hotelek.
Vágólapra másolva!

Meghökkentő fotó került fel a Twiterre, amelyen a Ryanair személyzete a padlón próbál aludni. A felvétel a malagai repülőtéren készült a légitársaság egyik szobájában, amikor az Ibériai-félszigetet elérő vihar több légi járatot is a földre kényszerített.

A képet posztoló Jim Atkinson ezt írja: „Ez a Ryanair 737-esének portugál bázisú személyzete a vihar miatt a spanyolországi Malagában rekedve néhány éjszakával ezelőtt. A padlón alszanak a Ryanair személyzeti szobájában.

Atkinson taggelte a poszthoz Peter Bellow-t, a légitársaság működési igazgatóját is, aki válaszolt is rá: „Sajnálatos. Malagában minden hotel foglalt volt. A vihar hatalmas károkat okozott Portugáliában. Ezután nem sokkal a személyzetet egy VIP váróba vitték. Elnézést a személyzettől, hogy nem tudtunk szállást találni nekik."

Olaj a tűzre

A fotó épp akkor látott napvilágot, amikor a Ryanair viszonya egyébként is feszült az alkalmazottaival. Az elmúlt hetekben a személyzet több országban is sztrájkolt a jobb munkakörülményekért, ami komoly fennakadásokat okozott az utasok elszállításában.