Katasztrófa az internet hiánya a nyaraláskor

Woman relaxing in a pool Candid Women Floating On Water 25-29 Years 20-24 Years Smiling Caucasian Ethnicity One Person Heat - Temperature Relaxation Enjoyment Blue Wet Vacations Outdoors Brown Hair Day Summer Swimming Pool Pool Raft Inflatable Swimwear
A woman relaxing in a pool
Vágólapra másolva!
Az amerikaiak még az ételmérgezést is kevésbé utálják.
Vágólapra másolva!

A tévéokosító kütyüket készítő Roku sajtósai a szezon vége felé közeledve rájöttek, hogy érdemes lenne reklámcélból készíteni egy nyaralásos infografikát, de persze inkább később, mint soha. A OnePoll piackutató cég segítségével a vállalat kétezer 18-51 év közti amerikait kérdezett meg a nyaralással kapcsolatos elvárásairól és félelmeiről.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/FlairImages

A megkérdezettek 75 százaléka abszolút alapvetőnek tartja az internetkapcsolat meglétét a szálláshelyen, és 49 százalékuk konkrétan katasztrófaként könyvelné el, ha nem tudna kapcsolódni az internetre a nyaralása során. A megkérdezettek a szálláshelyre érve átlagosan 26 perc után kérik el a wifi jelszavát, a gyerekeik pedig 31 perc után kezdik el nyaggatni őket azzal, hogy tévézni szeretnének.

Forrás: Roku

Az amerikai turisták TOP5 nyaralásos katasztrófája:

  1. bőrönd elvesztése (54%);
  2. nincs internet-hozzáférés (49%);
  3. ételmérgezés (47%);
  4. folyamatosan rossz időjárás (47%);
  5. bankkártya elveszítése (44%).

A Roku szerint az amerikaiak kedvenc nyári filmjei a Goofy, az American Graffiti, az Adventureland – Kalandpark, a Majdnem híres, továbbá a Baywatch.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!