Büszkélkedni akart a fegyverével, meglőtte az unokaöccsét

Vágólapra másolva!
Egy részeg floridai férfi meg akarta mutatni a játékpisztollyal lövöldöző unokaöccsének és barátainak, hogy neki igazi fegyvere is van. Addig lóbálta a kezében a fegyvert, amíg véletlenül meglőtte vele unokaöccse lábát.
Vágólapra másolva!

A gyerekek a nappaliban játszottak, amikor a harmincéves Anthony Knuth meg akarta mutatni nekik, hogy neki igazi fegyvere is van, igazi tölténnyel.

Ennek rossz vége lett, addig hadonászott a fegyverrel, amíg véletlenül meghúzta a ravaszt, és eltalálta vele hétéves unokaöccse lábát.

A megsérült kisfiú anyukája, Knuth húga tíz percre tette ki a lábát a lakásból, amikor egy hangos robbanást hallott.

A nő berohant a nappaliba, ahol sokkoló látvány fogadta: a fia bal térdéből ömlött a fér.

Az egyik gyerek felkiáltott:

A fiút azonnal kórházba vitték, ahol megműtötték a lábát. A férfit kihallgatták, majd letartóztatták. Azt mondta a rendőröknek, hogy este whiskyt ivott, majd lefeküdt.

Mivel részeg volt, nem emlékszik, mi történt ezután, és ha meglőtte a gyereket, azt csakis véletlenül tehette.

A férfi testvére megerősítette, hogy bátyjának alkoholproblémái vannak, és gyakran iszik addig, amíg teljesen lerészegedik, és másnap nem emlékszik semmire.

- mondta a fiatal anya.

A férfit gyerekkel szembeni gondatlanság, súlyos testi sértés, és alkoholos állapotban való illegális fegyverhasználat miatt tartóztatták le, 15.000 dollár óvadékért cserébe szabadulhat – írja a Foxnews.com.