Az Ubisoft két játéksorozata is jön a Netflixre

yeyond good and evil 2 videojáték
Beyond Good and Evil 2
Vágólapra másolva!
A Splinter Cellt és a Beyond Good and Evilt dolgozzák fel.
Vágólapra másolva!

A második Witcher-sorozat berendelését követően újabb váratlan hírek érkeztek a Netflix háza tájáról, az Ubisoft két szellemi tulajdona is mozgóképes feldolgozást kap a streamelőszolgáltatás jóvoltából. Ami ennél is nagyobb meglepetés, hogy pont a rétegjátékoknak mondható Splinter Cellre és Beyond Good and Evilre esett a választás.

Beyond Good and Evil 2 Forrás: Ubisoft

A Splinter Cell egy anime stílusú sorozatként tér vissza, ráadásul rögtön kettő, egyenként nyolcrészes évadot is berendelt belőle a Netflix. A Tom Clancy nevével fémjelzett széria kiválasztása olyan szempontból érthető, hogy a főhős Sam Fisher egy árnyékokban lopakodó különleges ügynök, ebből nem olyan nehéz egy széles rétegek számára fogyasztható alkotást kihozni. Az írója a John Wickkel nagy sikert aratott Derek Kolstad lesz.

Az igazi döbbenetet inkább a Beyond Good and Evil filmes feldolgozása jelenti, a jelek szerint ez a jó ideje fejlesztés alatt álló, de a mai napig rejtélyes második részt fogja alapul venni. Egy élőszereplős + CGI hibrid filmnek képzelik el, és már rendezője is van, a Pokémon – Pikachu, a detektívet is készített Rob Letterman karolta fel.

A projektek egyelőre rendkívül kezdeti stádiumban vannak, évekre vagyunk még a premiereiktől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!