Előfizetői tartalom

Szinte az egész világ rosszul van Trumptól

Portfolio
Az Amerikai Egyesült Államokról kialakult világkép Donald Trump elnöksége alatt jelentősen romlott az Obama-korszakhoz képest, az emberek többsége úgy gondolja, hogy a mostani elnök képtelen a világ szempontjából helyes döntéseket hozni- olvasható ki a Pew Research Center 37 országra kiterjedő közvélemény-kutatásának eredményéből. Az elnökben elsősorban nyugat-európai szövetségesei csalódtak, ezzel szemben az oroszok körében Obamánál és Bushnál sokkal népszerűbb Trump.

Bár Donald Trump alig 5 hónapja vette át az elnöki széket, az Egyesült Államok globális megítélése azóta jelentős mértékben romlott. Az "Amerika az első" polikáját hangoztatva Trump több olyan döntést hozott, illetve kijelentést tett, ami miatt legfontosabb szövetségeseivel is konfliktusba került. A Pew Research 37 országot érintő, 40 ezer fős közvélemény-kutatása szerintaz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés