Előfizetői tartalom

Átírták és máris újranyitották a két nagy EU-s pályázatot

Portfolio
Az ígéreteknél (1-2 hétig szünetel a beadás) hamarabb, már tegnap, illetve ma újra megnyílt két uniós kombinált hitelprogram, azaz a kitöltő program módosítása után újra be lehet adni a pályázatokat. Ezekről és az MFB Pontokon elérhető további hitel- és kombinált hitelprogramokról is részletes tájékoztató rendezvénysorozatunk zajlik országszerte, amelynek jegyében október 25-én Pécsre, október 31-én Debrecenbe látogatunk. Az eddigi állomásokon elhangzott fontosabb információk:

Kapcsolódó cikkünk2017.10.19Akár 4 nap alatt is jóváhagyják az EU-s hitelt - Ma Kecskemétre látogatunk2017.10.18Közel hatezren kértek már visszatérítendő EU-pénzt - Ma Szegedre, holnap Kecskemétre látogatunkCsütörtökön délután arról jelent meg közlemény a hivatalos uniós pályázati oldalon, hogy módosult és egyúttal újra beadhatóvá vált a 48,2 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés