Előfizetői tartalom

10 kőgazdag feleség, aki rengeteg pénzt keresett a férjén

Portfolio
Sokan csak a híres színészek és énekesek válásairól hallanak, pedig ezek csak kis arányban képviselik magukat a világ legdrágább válásai között. Az üzleti és pénzügyi világban a több száz millió dolláros válásoktól a végső csekk a több milliárd dollárt is meghaladta, az ügyek nem voltak mentesek a botrányoktól sem. Mostani cikkünkben összeszedtük, hogy az ismert válások között mely esetekben nyertek a legtöbbet a volt feleségek, és azt már most elárulhatjuk: többnyire a volt férj személye sem lesz ismeretlen.

10-6.. 10. Sheila Johnson, 400 millió dollárA most 68 éves Sheila Johnson egészen 2002-ig, 33 éven keresztül volt a médiamogul Robert L. Johnson felesége. Férjével együtt alapították az egyik legsikeresebb afro-amerikai közönséget megcélzó, és most már a Viacom tulajdonában lévő televíziós csatornát, a BET-et. Becslések szerint a válás során férjével 400 millió dollárban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés