Előfizetői tartalom

A magyar bankok hamarosan soha nem látott fegyvereket tesztelnek rajtunk

Pár perc alatt kizárólag mobilon igényelhető hiteltől kezdve, új érintéses banki mobiltárcán át videós számlanyitáson keresztül alaprendszer frissítésig rengeteg fejlesztés zajlott 2017-ben a magyar bankoknál. Emellett már van olyan bank is, ahol chatrobot fejlesztésen gondolkoznak, de a blockchain technológia és a mesterséges intelligencia is felkerült a hosszabb távú banki stratégiai fejlesztési irányok sorába. Idén a banki IT-részlegeken az azonnali átutalás mellett a GDPR-ra való felkészülés, illetve a PSD2 miatti további feladatok lesznek a középpontban, illetve a bankok is izgatottan várják, az MNB által is támogatott magyar fintech ökoszisztéma milyen újdonságokkal áll majd elő. Banki IT-körképünk következik.

GDPR Summit 2018 A bankok, biztosítók, fintech, insurtech startupok és a legnagyobb IT-cégek egyhelyen, az idén hatodik alkalommal megrendezett Financial IT adn Disruptive technologies konferencián. Az első 20 hely kedvezményesen kapható! Információ és jelentkezés 2017-ben a mobilbanki appok, mobiltárcák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés