Előfizetői tartalom

Összeállt az új Orbán-kormány nagy terve, újabb hitelelengedés is van benne

Portfolio
A diákhitel-tartozás elengedése, a diplomások gyed időtartamának kitolása, a harmadik gyermektől a jelzáloghitel-tartozás csökkentése és egy családpolitikai kutatóintézet létrehozása is azon konkrét lépések között található, amelyek a Figyelő értesülései szerint a negyedik Orbán-kormány demográfia fókuszú intézkedéscsomagját alkotják. A lap az elmúlt hetek kormányzati jelzései alapján mai számában összerendezte, hogy milyen intézkedések várhatók a most induló ciklusban és előrebocsátotta: most is a klasszikus tankönyvi megoldásoktól eltérő, azaz unortodox lépésekre lehet számítani.

Új intézkedésekA lap nem fejtette ki az új családpolitikai intézkedések konkrétumait, így egyelőre nem világos, hogy a fent jelzett intézkedések pontosan mit takarnak. Január 1-jétől egyébként nemcsak jelzáloghitelük 1 millió forintjának elengedését, de diákhitelük teljes elengedését is kérhetik a legalább 3. gyermeket vállaló nők, sőt a 2. születő gyermek után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés