Előfizetői tartalom

Szárnyal az Est Media

Portfolio
Minimális elmozdulás mellett hétfői záróértékeik közelében járnak az európai részvényindexek kedden, a magyar tőzsde is csupán mérsékelt emelkedést mutat. Jól teljesít azonban a Konzum és az Opus is, míg a hét második napjának legnagyobb árfolyamemelkedéséért járó díjat az Est Mediának ítélhetnék oda a befektetők, miután az Est Media papírjai 17 százalékos szárnyalást produkálnak ma.

Iránykeresés jegyében zajlik a kereskedés az európai tőzsdéken kedden délután, az irányadó részvényindexek hétfői záróértékeik közelében járnak. A magyar tőzsde a nap első felében látott mérsékelt erősödés után immár csupán 12 pontos pluszban jár. A hazai blue chipek a 0,2 százalékos, minimális pluszban járó Mol kivételével enyhe esést mutatnak, a Richter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés