Előfizetői tartalom

Figyelmeztetést és bírságot kapott az MNB-től a SET Group

Portfolio
A SET Group által közzétett pénteki tájékoztatás szerint a társaságnál lezárult az MNB 2017-ben kezdeményezett célvizsgálata, amellyel összefüggésben az MNB 2,5 millió forintos felügyeleti bírságot szabott ki, amelyet a társaság az MNB részére meg is fizetett. Az MNB mindemellett figyelmeztette a társaságot, hogy az éves-, és a féléves jelentések összeállítása során maradéktalanul tegyen eleget valamennyi vonatkozó jogszabályi kötelezettségének.

A SET Group pénteki tájékoztatása alapján az MNB által a társaságnál 2017. szeptember 21-én kezdeményezett célvizsgálata 2018. június 21-én lezárult. Az MNB vizsgálatának célja annak ellenőrzése volt, hogy a társaság a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően állította-e össze a 2016. évi éves jelentését, valamint a 2017. I. féléves jelentését. A SET...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés