Előfizetői tartalom

Hirtelen triplájára emelte a kormány a határmenti gazdaságfejlesztési keretet

Portfolio
Az idei költségvetési törvényben rögzített 15,8 milliárdról kereken 50 milliárd forintra emeli a 2019-es büdzsében a határ menti gazdaságfejlesztési programokra szánt vissza nem térítendő források keretösszegét a kormány - derült ki a friss Magyar Közlönyből. Ez azt jelenti, hogy az illetékes minisztereknek villámgyorsan meg kell találniuk a szükséges forrásokat a jövő évi költségvetésben erre a célra, hiszen arról holnap szavaznak a parlamentben.

Mik a friss döntések?Rövid kormányhatározat jelent meg tegnap 1326/2018. számmal "a határ menti gazdaságfejlesztési programok 2019. évi folytatásáról" címmel, amely rögzíti, hogy a Kormány: kiemelt célként kezeli a határon túli magyarság gazdasági támogatásának fenntartását és kiterjesztését a vajdasági, kárpátaljai, horvátországi, muravidéki, erdélyi és felvidéki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés