Előfizetői tartalom

Milliárdokat kér vissza a kincstár az állami nyertesektől

Portfolio
Kifejezetten érdekes, de egy minapi jogszabály-módosításból levezethető fejleményről szerzett tudomást települési vezetőktől a Népszava, miszerint az önkormányzatoknak a nyertes uniós pályázatokra kapott, de még fel nem használt támogatási előleg 50 millió forint feletti részét vissza kell utalniuk a Magyar Államkincstár megadott számlájára.

A lap értesülése szerint az elmúlt napokban számos település polgármestere kapott a Magyar Államkincstár (MÁK) illetékes pénztárától levelet, amelyben arról értesítették őket, hogyha a település részére megítélt európai uniós forrásból nyújtott támogatás összege meghaladja az ötvenmillió forintot, a számlájukon kezelt, még fel nem használt összeget szeptember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés