Előfizetői tartalom

Vajon mi derül ki egy önkormányzati honlapról?

Portfolio
Némi javulás a korábbi évekhez képest megfigyelhető, de továbbra is sok javítanivaló van a helyi önkormányzatok és azok vállalatainak honlapjain - állapítja meg egy friss kutatás. A 368 önkormányzat és 117 önkormányzati vállalat honlapját a Budapest Intézet és a CRCB vizsgálta meg az idén, és a pozitív jelenségek mellett megállapítja, hogy a helyi szintű adatok és információk közzétételén továbbra is lenne mit javítani.

A helyi önkormányzatok és vállalataik honlapjai fontos információs forrást jelentenek mind a helyi közösségek, a közügyekben érdekelt állampolgárok, mind a gazdasági befektetők számára. A honlapokon elérhető adatok és információk segítenek tájékozódni az önkormányzatok működéséről, gazdálkodásáról, a helyi szolgáltatások minőségéről és fejlesztési irányairól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés