Előfizetői tartalom

Ingyen körbevasutaznád Európát? - Újra itt a nagy lehetőség!

Portfolio
A nyáron lezajlott első forduló után november 29-től december 11-ig újra nyitva lesz az a pályázat, amelynek keretében az éppen 18 éves európai fiatalok körbevasutazhatják Európát - jelentette be a lehetőséget a minap az Európai Bizottság. Az első fordulóra 3214 magyar fiatal jelentkezett, közülük 287-en kapták meg az ingyenes lehetőséget.

Mi a lényeg?A bizottsági közlemény szerint a DiscoverEU első pályázati fordulójának sikerét követően az Európai Bizottság 2018. november 29-én meghirdeti az ingyenes jegyek második pályázati fordulóját. Ennek keretében az Unió 18 évesei 2018. december 11-ig pályázathatnak ingyenes jegyért, amellyel lehetőségük nyílik arra, hogy 2019. április 15-től október 31-ig beutazzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés