Előfizetői tartalom

Így épül az EU legmagasabb épülete (képek)

Portfolio
Javában zajlik a HB Reavis fejlesztésében megvalósuló Varso Place építése, ami egy vegyes funkciójú ingatlanfejlesztés a lengyel fővárosban. Az épület érdekessége, hogy a legmagasabb pontja eléri majd a 310 métert, amivel nemcsak Lengyelország, hanem az EU legmagasabb épülete is lesz. A fejlesztő most képeken mutatja be, hol tart az építkezés.

Várhatón 2020-ra készül el Varsó új, nemzetközi üzleti központja, melyben helyet kap egy 53 emeletes irodatorony, amit a brit, Foster+Partners építésziroda tervezett (ők egyébként a Mol új budapesti székházának tervezői is). Az épület törzsének magassága 230 méteres lesz, de a legmagasabb pontja eléri majd a 310 métert. Galéria8 képVarsó Place építése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés