Előfizetői tartalom

Paks 2: fontos adatokat hoznak nyilvánosságra, ígéri az új államtitkár

Portfolio
Az új paksi blokkok építésének szerződéseiben vannak a fővállalkozó szempontjából érzékeny üzleti kérdések, amelyeket ugyan visszaminősített a kormány, de a beruházó kérésére nem hoztak nyilvánosságra. Ugyanakkor eleget fogunk tenni a bírósági döntésnek, jogszerűen fogunk eljárni - mondta Kovács Pál, az új paksi blokkok tervezéséért és megépítéséért felelős államtitkár a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

Az elhúzódó uniós vizsgálatok miatt ugyan van késedelem, másrészről azonban egyeztetnünk kell az orosz féllel a belső tartalékokat illetően - fogalmazott a projekt csúszásának mértékét firtató kérdésre. Szavai szerint ezeket a tartalékokat igyekeznek most feltárni, hogy mire a beruházás a konkrét megvalósításához ér, minden feltétel adott legyen. Jelenleg azon dolgozunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés