Előfizetői tartalom

William Barr: Donald Trump nem játszott össze az oroszokkal

MTI
|
Portfolio
Sem Donald Trump elnök kampánycsapatának munkatársai, sem egyetlen amerikai állampolgár nem játszott össze oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején - jelentette be William Barr amerikai igazságügyi miniszter azon a sajtótájékoztatóján, amelyet a Mueller-jelentés nyilvánosságra hozatala előtt tartott csütörtökön.

A tárcavezető leszögezte a Mueller-bizottság nem talált bizonyítékot sem összejátszásra, sem összeesküvésre az orosz kormányzattal vagy az Internet Research Agency (IRA) nevű orosz álhírgyárral. William Barr ugyanakkor megerősítette: Oroszország valóban megpróbált beavatkozni az amerikai választási folyamatba, és vizsgálóbizottság feltárt erre vonatkozó bizonyítékokat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés