FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

10 elképesztő technológia, ami gyökerestül megváltoztatja a mindennapjainkat

Portfolio
A jövőben hatalmas drónok szállítják majd az árut óriáskonténerekben, miközben önvezető autókkal közlekedünk, a házakat előre gyártott modulokból építik majd fel 1-2 nap alatt, az orvostudományban pedig 3D-nyomtatóval készítenek organikus művégtagokat. Ha a jelenlegi technológiai fejlődés kitart, tíz év múlva nagyjából így néznek majd ki a mindennapjaink. Bemutatunk tíz olyan technológiát, amely radikálisan megváltoztathatja az emberek hétköznapjait a közeljövőben.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 A legújabb technológiai vívmányokról is szó lesz a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés 1. oldal. Tömeggyártott házak Több százmillió dollárnyi befektetői tőke áramlott az elmúlt években olyan cégekbe, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés