Előfizetői tartalom

Folytatódik a növekedés a Nyomdánál

Portfolio
Folytatódott a növekedés a Nyomdánál a második negyedévben mind a bevétel, mind az eredmények szintjén, a nettó profit kétszámjegyű dinamikával emelkedett - derül ki a társaság első féléves jelentéséből. A stratégiai termékszegmensek közül mind a biztonsági termékek, mind a kártyagyártás bevétele 10 százalékot meghaladó mértékben nőtt 2018 második negyedévéhez képest.

A Nyomda második negyedévének fontosabb számai: A nettó árbevétel 8,65 milliárd forint lett, ami 9,2 százalékos növekedés az előző év azonos negyedévéhez képest Az üzemi eredmény 510 millió forint, ami 5,4 százalékos növekedés Az üzemi eredményszint kismértékben, 0,2 százalékponttal romlott az egy évvel korábbi szintről, az EBITDA-marzs és a nettó eredményszint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés