Előfizetői tartalom

Széthullóban van a Facebook szuperpénze, de a vezetés még mindig optimista

Portfolio
„Inkább korábban, mint később” elindul a Libra, a Facebook saját fejlesztésű digitális pénze – mondta David Marcus, a projektet lebonyolító Calibra elnöke. A szakember elárulta azt is, hogy a virtuális deviza fejlesztéséért felelős testület „optimista” a projekt jövőjét illetően annak ellenére, hogy szabályosan össztűz alá vették a szabályozók.

„Optimista vagyok. Egy éve még nem folytattuk le ezeket a beszélgetéseket, melyek egy olyan felügyeleti rendszer kialakításához vezetnek, melyeknek köszönhetően az olyan projektek, mint a miénk és az ehhez hasonlók napvilágot látnak majd” – fogalmazott Marcus a davosi Világgazdasági Fórumon a LearnBonds tudósítása szerint. A Facebook elsősorban a banki szolgáltatásokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés