Előfizetői tartalom

Azt hitted, a hazai lakáspiacon nagyok a különbségek? - Ezt az ábrát nézd meg!

Portfolio
Érdekes összehasonlítást tett közzé az amerikai Realtor ingatlancég arról, hogy a medián lakásárból - ami az Egyesült Államokban 92 millió forint - az ország különböző városaiban hány négyzetméteres lakást lehetne megvásárolni. A felmérést kiegészítve a hazai viszonyok között mi is megnéztük ugyanezt, aminek eredményeként érdekes különbségekre bukkantunk.

A lakásárak országon belüli különbségei jól szemléltetik az országban lévő gazdasági egyenlőtlenségeket. Nemrég az Amerikai Egyesült Államok lakáspiacáról látott napvilágot egy elemzés ami megmutatta, hogy az országos medián lakásárakból az egyes nagyvárosokban mekkora lakást lehetne kapni. A listának nem is a felső, sokkal inkább az alsó vége érdekes, amiből kiderül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés