FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: húsz fölött az új fertőzöttek száma

Portfolio
21 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4505 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írják a tájékoztató portálon. Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3353-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 556 fő. Az aktív fertőzöttek 34%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 45%-a budapesti. 73 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen. 20702 tesztet végeztek el az elmúlt 24 órában.

Húsz fölött van az új fertőzöttek száma, ez magasabb, mint az elmúlt hét nap átlaga. Júliusban minimális emelkedést láthattunk az esetszámokban, már nem volt ritka a húsz körüli, vagy annál is magasabb új esetszám. Az új esetek enyhe emelkedése látszik az összes eset járványgörbéjén is. Míg június elején a  görbe ellaposodott, és érdemi emelkedést nem láttunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés