Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkezett a friss vasárnapi jelentés

Portfolio
9 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4535 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 597 fő, 3389-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 549 fő. Az aktív fertőzöttek 36%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 44%-a budapesti. 71 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 7-en vannak lélegeztetőgépen.

Kilenc újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4535 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Érdemes megjegyezni, hogy ez a szám alacsonyabb, mint az elmúlt hét nap átlaga. Júliusban minimális emelkedést láthattunk az esetszámokban, már nem volt ritka a húsz körüli, vagy annál is magasabb új esetszám. Ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés