Real-kapus: Bale nem állt át a spanyol életvitelre, vacsorázni sem jött velünk

2019.02.17. 12:31

Thibaut Courtois, a Real Madrid kapusa bírálta csapattársát, Gareth Bale-t, aki szerinte nem állt át a spanyol életvitelre, és túl keveset van a többi játékossal. Courtois a belga HLN lapnak azt mondta Bale-ről, hogy nagy tehetség, de „szégyen, hogy ez a tehetség olyan gyakran nem tud tündökölni."

A Sky Sports szerint Bale-ről az a hír járja, hogy a szabadidejének a nagy részét a golfpályán tölti, emiatt a csapattársai már elnevezték „A golfozónak".

A kapus magáról azt mondta, hogy úgy él, mintha Madridban született volna. „Későn eszem, későn fekszem le. Itt ez megy" – mondta. Bale viszont Toni Kroosszal együtt nem ment el egy olyan vacsorára sem nemrég, amin az egész csapat részt vett.

Este fél tízkor érkeztek meg az étterembe, negyed tizenegykor megvacsoráztak, és éjjel egyre már ágyban voltak. Mivel a napi edzések csak délelőtt 11-kor kezdődnek, Courtois szerint ez teljesen jó időbeosztás így. Bale viszont azzal passzolta a vacsorát, hogy ő már este 11-kor le akar feküdni aludni.

Nemrég Marcelo is ekézte kicsit Bale-t, aki szerinte évek alatt sem volt képes megtanulni spanyolul. „Van, hogy kézjelekkel kommunikálunk" – mondta Marcelo a Marcának.

Aranyköpések

Könyv az életünkről, mindennapjainkról, azok nehézségeiről 14 kortárs író egy inspiráló novelláskötetben

MEGVESZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM