LeBron James és Anthony Davis csapattársa lett egy magyar kosaras

2019.06.24. 17:19

A Los Angeles Lakerstől kapott szerződést az NBA nyári ligájára az amerikai születésű, de magyar válogatott Rosco Allen, aki két éve még a Boston Celticsnél próbálkozott a mostanihoz hasonlóan a nyári ligában.

A Kezdő5 szúrta ki Emiliano Carchia információját, miszerint a 208 centis, 100 kilós Allen a Lakerstől kapott szerződést a nyárra. Önmagában persze egy nyári szerződés nem sok garancia, két éve a Celticsnek sem kellett utána Allen, aki jelenleg egyébként Japánban játszik, ám a Lakers kerete rettenetesen kiürült a szupersztár Anthony Davis megszerzése után, így egy jobb formával Allen kisebb csodával akár meg is ragadhat LeBron James és Anthony Davis mellett.

Merthogy a Lakersnek jelenleg a két szupersztár mellett csak három játékosa van: Isaac Bonga, Moe Wagner és Kyle Kuzma, akik mellé minél olcsóbb, de lehetőleg minél jobb játékosok kellenek majd az idényre.

Allen egyébként nem az első magyar kosaras, aki az elmúlt években a Lakershez kerül,tavaly a center Golomán György mehetett próbajátékra az NBA egyik legismertebb csapatához, de végül nem marasztalták.