Suzuki SX4 S-Cross vagy Dacia Duster?

2018.02.19. 14:24

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves István! – múltkori levelem valószínűleg kicsit unalmasra és hosszúra sikeredett, azért nem kaptam választ. Sorry!

Most csak abban kérném a segítségét, hogy melyik típus volna a jobb választás? - a Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet vagy a Dacia Duster SCe114 szívó benzines vagy a TCe125 turbós.

Olvastam több levelében, hogy a Dustert jó autónak találta! – viszont a Suzuki SX4 S-Crossról nem találtam véleményezést.

Családi autónak használnánk hosszú távra, alkalmanként könnyebb terepen ill. hosszabb külföldi kirándulásokra is. (4x4 hajtás talán nem kellene)

Köszönöm türelmét ill. leendő válaszát! Üdv.: Tibor

Kedves Tibor!

Többen esnek abba a hibába, hogy a levelüket teleírják önéletrajzi elemekkel, amiknek a válasz szempontjából nincs jelentősége. Kaptam már valakitől hatezer karakteres levelet, amiben két sor volt a kérdés, ezt nem lehet megjelentetni, mert az olvasót sem érdekli.

DSC 4430

Az SX4 S-Cross is teljesen jó, ugyanolyan megbízható, mint az összes Suzuki, cserélni kell benne a kötelezőket, de ezen kívül semmi különösről nem tudok.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.