Készülj, már úton a következő Parkoló Parádé

25. Totalcar Parkoló Parádé - 2019.05.19.

2019.04.20. 09:14 Módosítva: 2019.05.13. 12:06

Úton a következő Parkoló Parádé – a huszonötödik, és mivel már ennyi PP van a hátunk mögött, vesszük a bátorságot és megfejtjük, mivel fogunk autózni, ha a benzinnek és a dízelnek vége.

Na jó, a lényegi megfejtés nem tőlünk jön majd, a motorépítés hazai világsztárja, Dr. Hanula Barna járja körbe a villanyforradalom témáját a színpadunkon, te pedig élőben hallgathatod, ha teszel egy kitérőt a parkolóból a Mesterkurzusra a következő Parkoló Parádén. Mikor lesz ez az egész? Május közepén: 19-én vasárnap parkoljuk megint tele a Hungexpo parkolójának utolsó szabad négyzetmétereit is.

 

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.05.19. 13:30-ig 990 Ft/fő , a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

TC PP20 201180527-23

A Mesterkurzus persze megint csak egy lesz a rengeteg program közül. Lesz mobilszauna, az Autódoki a helyszínen rendel, nézegethetsz oldtimer tűzoltóautót, leteheted a gyereket a zsonglőröknél vagy a Kalandozópark ügyességi pályáján – egy ilyen bekezdésbe bele sem fér minden, lent felsoroljuk az összes programot. De ha te nem kötnéd magad semmihez és senkihez, csak az autópark ösvényeit járnád hat órán át, ahogy mindig, úgy most is szabadon teheted. 

Felhívás!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra! Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

pp15 may13-67

Szóval már csak szűk egy hónapot kell kibírni és tökéletes májusi klímában bandázunk egyet. Ha nem volnál ős PP-s, nem sejted, miért jó vadidegenek és az autóik közt mászkálni egy tavaszi vasárnapon, kedvcsinálónak tudjuk ajánlani azt a tengernyi írást a témában, amit ezalatt a link alatt találsz, vagy ezt a videót az idei elsőről.  

A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2019. 05. 19, vasárnap 14-20 óra között.

Helyszín:  Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.05.19. 13:30-ig  990 Ft/fő , a helyszínen váltva  1500 Ft/fő . A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Mesterkurzus (16:00-tól a 3-as fogadóépületben):
    Dízel, benzines, vagy villanyautó? Vagy egyik sem?

    A dízeleknek vége, a benzinmotoros autóknak csak évei maradtak és végül mindenki konnektorból tankol majd? Vagy nem ennyire kiszámítható az autózás közeljövője? A huszonötödik Totalcar Parkoló Parádén folytatódik a Mesterkurzus előadássorozat, amelyen feltesszük a nagy kérdést: mivel fogunk autózni az új forradalom után. A válaszokat ezúttal Dr. Hanula Barna a Győri Széchenyi István egyetem Audi Hungária Járműmérnöki karának dékánja és Göbölyös "Motordoktor" Zsolt, a Totalcar szakújságírója keresi majd.
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal! 
  • A helyes állapotfelmérés - Mit néz meg egy használtautón az, aki 1500 darabot vizsgál meg évente. Gyurcsik Tíbor, a JóAutók és az Auto-Licit vezető műszaki szakértője bemutat minden olyan trükköt, amivel egy lábon álló autóról pusztán szemrevételezéssel nagy biztonsággal eldönthetjük, hogy érdemes-e vele komolyabban foglalkozni. 
  • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi  Szolgáltató  Kft. szakembereitől.
  • Kilátogat a Saunatogo mobil szaunája, ahol a megfáradt testetek felfrissülhet.
  • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • Az előző PP-n is nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak, célba lőhetsz fecskendővel vagy akár valódi tüzet is megpróbálhatsz eloltani!
  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.05.19. 13:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás  14 órakor.
Belépés:   autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a helyszínre érvényes szabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. Ezt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérheti.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

A  rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.