Újság!
Betöltés...

GardenExpo ezen a hétvégén - Gyere és Játssz BELÉPŐJEGYEKÉRT!

Március 24-26. között irány a GardenExpo, ahol megismerkedhetünk az év kertépítési- és kertberendezési újdonságaival, az impozánsan berendezett extreriőrők mellett pedig szakértők segítséggel tervezhetjük meg saját oázisunkat, és álmodhatjuk újra kertünk vagy teraszunk berendezését és növényeit.



Az idei évben a természet áll mind a beltéri, mind a kültéri terek berendezésében a stílusválasztás középpontjában. A természet belép a kültéri lakótérbe, és összeolvad a bútorokkal és a dekorációs elemekkel, eggyé válik a világítással, a burkolatokkal és a színekkel. Akinek van kertje, amelyet új életre szeretne kelteni, és aki erkélye vagy terasza átalakításán gondolkodik, ehhez most a GardenExpón mindent egyben megtalál. Legyen szó kerti bútorokról, árnyékolókról, medencékről, kerti gépekről vagy épp szerszámokról, a kiállítás idén is egy tető alá hozza hazánk legnagyobb kerti kínálatát. A háromnapos eseményen a legkülönfélébb kerti sütögetők, kültéri világítási és öntözéstechnikai megoldások is várnak ránk a Budapest Arénában.


Természetesen gondoltunk a vidám játszani szerető olvasókra is!


Ha megszeretnéd MEGNYERNI A 2 x 2 db BELÉPŐJEGY egyikét, akkor csak annyi a dolgod, hogy az alábbi kérdésre a Dekor&Mentha blog Facebook posztjánál kommentben írd ki a választ:


Kérdés:

Dáliákat mikortól tudjuk a földbe ültetni ahhoz, hogy július - augusztustól káprázatos virágzó oázissá borítsák a kertünket?

Időpont: 2023. március 24-25-26, Budapest Sport Aréna

További részletek: https://www.gardenexpo.hu  


NYEREMÉNY:

2x2 db, egyszeri belépésre jogosító belépőjegy, 2023. március 24-26. között megrendezésre kerülő GardenExpo Kiállításra.

JÁTÉK NYERTESEI:

A játék végére (2023.02.23. 8:00) helyesen beérkezett kommentek beküldői közül, 2 db nyertest sorsolunk ki, akik két-két darab napijegyet nyernek a 2023.03.24-2023.02.26. között, Budapesten a Budapest Sport Arénában megrendezésre kerülő GardenExpo kiállításra.

A Játék nyerteseit a http://socialwinner.besocial.hu/ -n található alkalmazással sorsoljuk ki a helyes választ leadók közül.

Nyertes értesítése, nyeremény átadása:

A nyerteseket a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni 2023.03.23-án 21:00 órakor. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes játékos Facebook profiljának neve jelenik meg. A nyerteseknek az Értesítést követően két napon belül jelentkezniük kell a nyeremény átvételéért a Dekor&Mentha Facebook oldalnak írt privát üzenetben. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre a két napos határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :