HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Klubtalálkozó 2022

2022.08.03. 10:00 :: Sidaries

Ismét eltelt egy év és ismét eljött a klubtalálkozó ideje. Mivel a szokásos, hú, de nagyon jó volt szöveget most inkább kihagynám, inkább néhány kisebb részletet emelnék ki, ami talán megmutatja, hogy miért is lett ez a mostani az elmúlt évek legjobban sikerült találkozója.

Három hiba volt, kezdjük azokkal. Bopat valami hülye trópusi szigeten lazult, Zsolt meg csak simán lusta volt a 40 fokban elindulni, Skynet pedig már a szervezés legelején elmondta, hogy neki nem lesz jó az időpont egy szülinap miatt, ezért ők sajnos nem voltak ott, de azért feltaláltuk magunkat. Ebben nagy segítségünkre volt, hogy idén sem voltunk szomjasak az első óra után. Addig még csak-csak tartottuk magunkat, mert volt egy terv, miszerint kimegyünk a három megjelent Deoreannel a falu végére fotózkodni, de rájöttünk, hogy hülyeség, mert hát a sör és a Rot Gut (Eredeti Fallout recept alapján!) sem issza meg magát. Meg hát a minden más sem.

klubtalalkozo2022-1.jpg

Szóval miután megérkeztünk, először megnéztük McFly autóját immár csapatosan, kicsit próbálgattuk, hogy mi más rajta, mint a miénken, aztán mentünk is vissza a házba, mert egy gyors zápor miatt inkább bent folytattuk a beszélgetést. Este nyolckor jött egy nagy bejelentés, Hannibal jelezte, hogy ő akkor most elugrik az újonnan beszerzett csajért, hamarosan jönnek. Mondtuk, nagyon helyes, várjuk őket. 

Aztán kicsit később Attila úgy gondolta, hogy mivel jövendőbeli anyósához kell reggel kilencre mennie, hogy megszereljen egy csapot, ezért ő ma este nem inna, sőt haza is akar menni. Néztünk rá, mint egy hülyére, de kijelentette, hogy márpedig neki mennie kell, és ahhoz őt le kell bilincselni, hogy ne így legyen. McFlyné ezért csendesen elsurrant, majd kb. 5 perc múlva csattant a bilincs a rózsaszín rendőrsapkás és plüsskorbácsos rendőrnőtől. Mi meg nem kérdeztünk inkább semmit, örültünk a fejleménynek. Aztán miután Attila letett a hülye hazamenős ötletéről, mások is felpróbálták a bilincset, persze én is. Mindenkinek ajánlom a két kézzel whiskey ivás művészetét!

Hát ebbe a hangulatba érkeztek meg éjfél körül Hannibalék. Friss kapcsolatként szerintem nem mi voltunk a legideálisabb választás, de szerintem úgy volt vele, hogy ha ezt a bulit kibírja a jövendőbeli, akkor nyugodtan lehet folytatni. Spoiler: Világnézeti különbségek miatt azóta végeztek a próbálkozással.

klubtalalkozo2022-2.jpg

Így aztán valamikor hajnali 5 körül kidőlt mindenki, majd én 10-kor keltem, amikorra Attila és Hannibal akkor még jövendőbelije is lelépett. Ekkor vette kezdetét egy kis afterpartival egybekötött száradás, hogy mindenki bűncselekmény elkövetése nélkül ülhessen autóba, majd valamikor 2-3 körül elkezdtünk elszállingózni. Addigra McFly már ismét kidőlt, neki nem volt elég az addigi alvás, mi pedig gond nélkül hazajutottunk.

Az autók jól bírták a strapát, talán Attila autójának a benzinpumpája szórakozik csak egy kicsit, de említésre méltó hiba nem történt. Ja és úgy, ha folyamatosan megy a légkondi, még a horror melegben is abszolút kibírható a Deloreanben a hőmérséklet. Egy régi hiba megoldva.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4817895441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása