Ijesztő a gondolat, hogy elmebeteg felnőttek olyan hülyeségekkel tömhetik a fejét, mint a drag queen mesék

2023. március 23. 19:06

Szomorú, hogy Brüsszelnek nincs fontosabb dolga, mint a magyar gyermekvédelmi törvény támadása.

2023. március 23. 19:06
null
Déri Stefi
Déri Stefi
Facebook

„A napokban arról lehetett olvasni, hogy az Európai Parlament is beállt a magyar gyermekvédelmi törvény elleni Európai Bírósági hadjáratba. Nagyon szomorú, hogy a háborús időkben Brüsszelnek nincs fontosabb dolga, mint a magyar gyermekvédelmi törvény támadása. Bár nekem még nincs gyermekem de majd szeretnék és ijesztő a gondolat, hogy elmebeteg felnőttek miatt bármi baja eshet vagy olyan hülyeségekkel tömhetik majd a fejét, mint a drag queen mesék. Na pontosan ezért kell a szigorú vagy akár még szigorúbb törvény!”

Nyitókép: Jens Kalaene / dpa-Zentralbild / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2023. március 24. 11:04
#álprobléma #ideúgysemfogbeszivárogni #nemisagyerekekrőlszól (T. Pétert várják a hangosbemondónál.)
felcsutfan
2023. március 24. 08:04
"Ijesztő a gondolat, hogy elmebeteg felnőttek olyan hülyeségekkel tömhetik a fejét, mint a drag queen mesék" Vagy hogy a szankciók okozzák az inflációt. Vagy hogy "béke béke béke"
CharlieM
2023. március 24. 00:34
Stefi de hát ez butaság, senki se akar drag queen meséket mesélni a leendő gyerekeidnek, ez egy tök beteg beképzelt agyszülemény. Az óvodában óvodapedagógusok dolgoznak, akik szakemberek, akiket arra képeztek, hogy segítsenek a gyerekek nevelésében. Ha valamelyik mesével problémája van bármelyik Tisztelt Szülőnek, akkor azt meg lehet beszélni helyben kiválóan, esetleg más szülőkkel együtt, közösen fellépve. Brüsszel egy város jó messze, annyira mindegy, hogy mit hazudgálunk, nem fog idejönni mesélni. Orbán Viktor meg hiába erős és félelmetes, ahhoz pont nem kell, hogy ne meséljenek drag queen meséket a leendő gyerMekeidnek. Ahhoz az kell, hogy odafigyelj rá, beszélgess vele, és beszélj azokkal az emberekkel, akire majd bízod. De hát nyilván tudod te is Stefi, csak egy ócska kis szolga vagy és ezt a hülyeséget kell sulykolnod folyton, mintha nem lenne más baja a magyaroknak, mint elképzelt lidércekkel évődni.
Sulammit
2023. március 23. 23:34
Brüsszelnek több füle is van, onnan tudja. Egyik füle Cseh Katalin, a másik Gyöngyösi. Régen a hazaárulókat börtönbe csukták és kivégezték. Az ilyen írásokat, véleményeket kellene többször olvasnunk, mint a tiedét Stefi, nem az ocsmány mocskos szájú és lelkű Perintfalviét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik