Moszkva kínai gyarmat lett, Orbán is a kínaiak uralma alá kerül

2023. március 23. 18:50

Kína benyomul Magyarországra, mégis lesz Fudan, lesznek akkumulátorgyárak és elárasztanak mindent.

2023. március 23. 18:50
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Az oroszok vesztésre állnak Ukrajnában, pedig még el sem kezdődött az ukrán ellentámadás. Putyin felsült, Oroszország a gazdasági összeomlás felé halad, a hadseregében csak golyófogók vannak, lőszer sincs. Eközben most jönnek még a nyugati fegyverek, lőszerek, tankok az ukránok megsegítésére. Európa és Amerika megértette, hogy az oroszokat Ukrajnában kell megállítani, különben a világháború elkerülhetetlen. Szerencsére az orosz hadsereg rendkívül gyenge, Putyinnak mégsincs visszaút. Olyan helyzetbe lavírozta magát, hogy nem vonulhat vissza összeomlás és bukás nélkül.

Putyinnak nincsenek szövetségesei, nincsenek tartalékai, egyedül Kína segítségére számíthat. Ezt a helyzetet kihasználva, a világuralomra törő Kína uralma alá hajtotta az oroszokat. Oroszország teljes kiszolgáltatottságban van, behódolt Kínának, Putyin elfogadta a kínai fennhatóságot, Oroszország immár kínai gyarmat. A kínai elnök engedte meg Putyinnak, hogy hatalomban maradjon, ő üzente meg az orosz népnek, hogy Putyin Kína bábja, őt kell megválasztani. Putyin pedig meghajolt, mert Kína az egyetlen reménye: onnan remélhet fegyvert, technikát, és piacot az orosz gáznak.”

***

***

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Druzsinyin

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. március 25. 12:19
Látnád Ausztráliát, amit már jól zsebre vágtak a kínaiak.
Wolfram004
2023. március 25. 11:40
-
Wolfram004
2023. március 25. 11:19
Végre nem lesz demokrácia :3
Dorset Naga
2023. március 25. 08:48
Jól látod. lesz akkumulátorgyár és Fudan egyetem is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik