Lehet miattam is a Médiatanácshoz fordulni

2023. március 23. 17:04

Ez felhívás keringőre.

2023. március 23. 17:04
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A Magyar Újságírók Országos Szövetsége fölszólítja a fideszes Médiatanácsot, hogy az első nagy botrányt kiváltó NER-törvény szellemében korlátozza a szólásszabadságot. Abba meg nyilván bele sem gondoltak, hogy ez felhívás keringőre: nem nehéz ellenzéki publicisztikák és beszélgetős műsorok sorát találni, amelyekben a legkevésbé sem az emberi méltóságot tiszteletben tartóan értekeztek úgy általában a Fidesz-szavazókról.

Ami persze kontraproduktív, de joguk van hozzá. Ahogy nekem is ahhoz a közel húszéves vesszőparipámhoz, amely szerint Bencsik András (akinek a megszólalása miatt most sopánkodik és feljelentősdit játszik a MÚOSZ) egy fasz. Lehet miattam is a Médiatanácshoz fordulni.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gulyásleves
2023. március 24. 06:57
A fideszre szavazókról Jó lett volna példát hozni te barom hogy melyik beszélgetős műsorban sértegették a szavazókat Mert én sok politikai műsort nézek de a bayer féle barmokon kivűl nincs ilyen
Namond
2023. március 24. 03:27
Hontnak nincs igaza, Bencsik András nem egy fasz, hanem egy rendkívül átlátszóan nyaló, ostoba fasz, aki nem érti, hogy Rákay Philip miért kapott több lehetőséget, miért vitte többre mint ő.
Jacques Foche
2023. március 23. 22:01
Ön egy hímvessző.
balbako_
2023. március 23. 19:12
Ha Bencsik egy fasz, akkor Hont még inkább az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik