Na, ezt azért ne... Szoboszlai és Sallai kő-papír-ollóval döntötte el, hogy ki végezze el a büntetőt

2023. március 23. 21:27

Ennyire azért nem vagyunk jók, futballozni kellene.

2023. március 23. 21:27
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Na, ezt azért ne... Szoboszlai és Sallai a magyar tizenegyes előtt kő-papír-ollóval döntötte el, hogy ki végezze el a büntetőt. Ki is hagyta Sallai... Ennyire azért nem vagyunk jók, futballozni kellene, nem pedig hülyén poénkodni a kamerák és a nézők előtt.

Nem értem Rossit sem, miért nem jelölt ki játékosokat a meccs előtt, hogy kik végezhetik el a tizenegyest – ezt azért magas szinten is így szokták csinálni.

Apróságnak tűnik, de pont az efféle pökhendi hozzállás a legidegesítőbb, amikor lassan bekúsznak életünkbe a kisebb sikerek. Annyi mindent láttunk már a gödör alján, nem kéne ezt csinálni. Remélem, a bolgárokat »simán« is legyőzzük, megfelelő hozzállással, alázattal, akarattal.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 16. 13:57
Na és hogyan kellene eldönteni? Ökölharccal? Volt már olyan, hogy a politika döntött és ezért négerekkel akarták rúgatni a tizenegyeseket. Nem győzött Anglia. Ennél csak jobb lehet a kő papír olló.
C.Dömötör
2023. március 24. 21:13
Szerintem is kínos, és felesleges volt. Erre még a játékosok életkora sem mentség. Ha Szoboszlai mint kapitány, nem érvényesíti az akaratát, akkor erre a szerepre nem alkalmas. Sallai, aki hónapok óta keresi a formáját, ahogy a Juventus ellen elbújt a labdák elől, azt rettenetes volt nézni, pedig jobb lenne ha kicsit visszafogná magát. Szerencsére a bolgárok ellen megmutathatják, hogy nem felejtettek el focizni. Legalábbis remélem.
barkasfarkas
2023. március 24. 13:35
A büntetőt be kell lőni, az összes többi mellékduma. Nem a kő-papír-olló miatt védte ki a kapus, hanem mert Sallai rosszul lőtte. Sajnos egész meccsen nem játszott valami fényesen.
DrPepper
2023. március 24. 12:29
Szerintem a kő-papír-olló kifejezetten vagány dolog volt. Amúgy Szoboszlai volt kijelölve, de valamiért Sallai lelkének fontos volt, hogy ő lője. Szoboszlai meg nem akarta csapatkapitányként erőből elvenni tőle, de kijelölt lövőként meg csk-ként simán odaadni sem (az ilyen labdaráncigálós jelenetek 11-es előtt még kínosabbak) ezért gondolta, hogy legyen KPA. Elvileg mindketten teljesen alkalmasak. Nem biztos, hogy Szoboszlainak kéne lennie csk-nak, legalábbis én egy idősebb játékost, Dibuszt vagy Orbánt tettem volna meg, de Rossi tudja mit csinál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik