„Ha egy orosz tank elavult, az nem jelenti azt, hogy nem fog tüzelni” – magyarázta az ukrán hírszerzés szóvivője

2023. március 23. 20:25

Andrij Juszov szerint azonban nem beszélhetünk újabb nagy orosz offenzíváról.

2023. március 23. 20:25
null

Ukrán hírszerzés szerint nincs szó újabb orosz nagy offenzíváról, a megszállók azonban feszültséget kelthetnek a front több olyan szakaszán, ahol még nem sikerült legyőzni őket – olvasható az Unian ukrán hírügynökség cikkében. Andrij Juszov, az Állami Hírszerzési Igazgatóság szóvivője egy hírtelevízió adásában úgy fogalmazott:

„Nem beszélünk Oroszország újabb nagy offenzívájáról, de bizonyosan lehetnek kísérletek feszültségi pontokon, nemcsak azokon az irányokon, ahol most kudarcot vallottak, hanem más irányokban is” – magyarázta Juszov. Megjegyezte azt is, hogy az oroszok reaktiválják elavult haditechnikai eszközeiket, különösen a harckocsikat, és ez nem újdonság.

Korábban a propagandájuk azt mutatta, hogy megpróbálnak valamiféle modernizációt végezni, de most már ezt sem látjuk. Ettől függetlenül rengeteg ilyen felszerelésük van, és ha egy tank elavult, az nem jelenti azt, hogy nem fog tüzelni. Ez azt jelenti, hogy a honvédségnek könnyebb lesz leszerelni őket” – tette hozzá.

Nyitókép: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2023. március 24. 06:33
Okos ember ez.
5m007h 0p3ra70r
2023. március 24. 05:24
És még a mosógépek is ott vannak meg a Szaratov hűtők.
Kivűlálló
2023. március 24. 05:05
Elavult tankokat az ukránok használnak! Mindenféle szart felhajtanak nyugatról (lásd: Leopard 1-es és társaik...), aztán meg mutogatnak az oroszokra, hogy ócska tankot használnak (ami nem igaz, de jó propaganda, amit nyugat be is szop)!
pandalala
2023. március 24. 01:29
Kurszknál a csatát a szovjetek T34-esekkel nyerték meg, pedig elvileg jobb tankjaik voltak a németeknek ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik