Hí a haza! – Rázzuk fel Magyarországot!

2023. március 23. 23:18

A településvezetőknek sajnos az elmúlt években kevés lehetőségük volt a mosolygásra.

2023. március 23. 23:18
Márki-Zay Péter
Facebook

„A településvezetőknek sajnos az elmúlt években kevés lehetőségük volt a mosolygásra. A folyamatos kormányzati elvonások lehetetlen helyzetbe hozták az önkormányzatokat. A Fidesz politikáját a az ellenzéki településekkel szembeni bosszúhadjárat, megszorítások, elvonások és az államosítás jellemezte. Most az önkormányzatok utolsó ingatlanjait - amelyek valójában a helyben élők vagyona - vonja el az állam és veszi saját kézbe vagy játssza át az egyházak kezére.

Éppen ezért arra buzdítok és kérek mindenkit, hogy következetesen és nyilvánosan álljunk ki a rabláncon rángatott önkormányzatok mellett és ne engedjük, hogy az utolsó közösségi vagyontárgyaink is a hatalom és köreinek a kezében kössenek ki!

Mi egy olyan Magyarországban hiszünk, ahol az önkormányzatok valódi ellensúlyt jelentenek a központi hatalommal szemben, ahol a helyieket érintő kérdések helyben, a helyi közakaratnak megfelelve dőlnek el. Ahol a nem kormányzati érdekek mentén folyik a döntéshozatal, hanem az ott élők érdeke szerint.

Hí a haza! – Rázzuk fel Magyarországot!”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

 

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. március 25. 08:30
Rázza. Reklám. Botmixert vegyenek!
krampus
2023. március 25. 01:20
Pace maki-zaj, Pace maki zaj! 3 oras vastaps. (errol a trogerrol nekem mindig csau jut eszembe!)
Zsolt6969
2023. március 24. 19:01
Menni böriben a lagzi Lali al és ott dalolni a "ez a harc lessz a végső" Szerencséd hogy A Főnök nem akar börtönbe juttatni A Vád hazaárulas.
Wendriner
2023. március 24. 17:31
Petya, rázzon fel téged a 380.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik