Közeledik a nukleáris armageddon – figyelmeztet Oroszország amerikai nagykövete

2023. március 24. 07:49

Anatolij Antonov szerint a szegényített uránnal töltött lőszerek használata során radioaktív por csapódik ki, amely rendkívül mérgező, és rákot okozhat.

2023. március 24. 07:49
null

Oroszország amerikai nagykövete szerint a nyugati országok a nukleáris armageddon felé terelik a világot azzal, hogy szegényített uránnal töltött lőszereket szállítanak Kijevnek – írja a RIA Novosztyi.

folyamatosan halálos fegyverek érkeznek Ukrajnába, amelyek civileket, lakóövezeteket, iskolákat, kórházakat és óvodákat pusztítanak.

A diplomata felhívta a figyelmet arra is, hogy a szegényített uránnal töltött lőszerek használata során radioaktív por csapódik ki, amely rendkívül mérgező, és rákot okozhat.

***

 

Nyitókép: A spanyol hadsereg Ukrajnának szánt Leopard 2A4 harckocsija ukrán katonák kiképzése közben a zaragozai San Gregorio támaszponton 2023. március 13-án. MTI/EPA/EFE/Javier Cebollada

Kapcsolódó cikkek

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. március 24. 17:20
békét
Bolognese
2023. március 24. 16:58
Az egész mögött a Rothschild nevű maffiacsalád áll.
salmonella
2023. március 24. 16:18
Ez van/lesz: 1. az usa pénzügyi válsággal küzd ezért 2. ejrópát belekavarja a fegyverszállításba a fizetett cia ügynökökkel, mint ursula meg a többi ork. 3. ejrópa a fegyvervásárlással talpra állítja az usa-t, de ettől ejrópa megy tönkre (+ a migránsok) 4. az oroszok ennek ellenére meg fogják nyerni a háborút, egyedül, vagy kínai segítséggel (ezért hidegelik Taiwant) 5. ukrajna mint állam megszűnik (lakosságának fele már nincs otthon), a munkaképes lakosság elmenekült, a maradék meghal/meghalt a fronton 6. a lengyelek, magyarok, románok visszakapják az elrabolt területeiket 7. a biden klán és a többi multi megszívja, mert az oroszok államosítják az ukrán földeket
Falióra tábornok
2023. március 24. 15:43
na, hogy áll a meccs? átlépte már a sátáni nyugat a huszonharmadik vörös vonalat? rajzolja már az ork a huszonnegyediket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik