Meloninál teljesen elszakadt a cérna – üvöltve érvelt Ukrajna támogatása mellett az olasz parlamentben (VIDEÓ)

2023. március 24. 07:17

Kiakadt az olasz kormányfő, amikor az egyik ellenzéki politikus felvetette, hogy nem kellene tovább támogatniuk Ukrajnát.

2023. március 24. 07:17
null

Üvöltözve osztotta ki Giorgia Meloni az olasz törvényhozásban azt az ellenzéki politikust, aki arról beszélt, hogy nem kellene tovább támogatni Ukrajnát. A kormányfő azzal kezdte a beszédét, hogy ha a képviselő tényleg békét akar, akkor igazán beszélhetne Vlagyimir Putyinnal is erről. Mint mondta, meglepte, hogy egyáltalán felvetették, hogy nem kellene támogatni Ukrajnát,

mert ez egyenlő lenne azzal, hogy jóváhagyják az Ukrajna elleni inváziót.

Meloni hozzátette, Ukrajna támogatása nem jelenti azt, hogy nem szeretnének békét, de „ez kicsit komplikáltabb kérdés” annál, mint amit az orosz propaganda állít a békéről. Ezután megkérdezte az ellenzék képviselőit: azt gondolják-e, hogy Ukrajnának fel kellene adni bizonyos területeket a mielőbbi megbékélésért.

„Önök úgy gondolják, hogy felül kellene vizsgálni Ukrajna határait? Úgy gondolják, hogy Moszkvának vissza kellene adnia a megszállt területeket […], vagy nem? Ez az, amit hallani szeretnék önöktől, ha komolyan akarunk beszélni a békéről. Máskülönben nem tesznek mást, mint propagandát folytatnak egy szuverén állam, egy szabad nép és a nemzetközi jog rovására, és ez felelőtlen dolog” – fogalmazott.

Mutatjuk a szokatlan jelenetet:

***

Kapcsolódó cikkek

Összesen 285 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsola69
2023. március 25. 22:40
"Akkor Ukrajnát is sorsára hagyhatod, mert sosem volt szuverén. Ma sem az. Most nyugatra adták el az oligarcháik de a Kelet, amely létrehozta, nem engedi el!" Te érted amit írsz? Sosem volt szuverén? Hány választást tartottak 91-től és hányszor változott a kormány? Ma sem az? Miért is? Mert honvédő háborút folytat egy agresszor ellen és sokan segítik? A Kelet hozta létre? Mi van??????????????? "A hozzád hasonlók pedig süketek és vakok." Valahogy minden érzékszerven ép és agymosásra se járok veled ellentétben.
Kivűlálló
2023. március 25. 00:02
Én úgy gondolom, hogy Orbán jobban tenné ha nagyon messzire elkerülné ezt a digó kurvát!
Martell 2
2023. március 24. 18:26
Idióta kurva, másszál ki Biden seggéből.
Theodorik
2023. március 24. 17:54
Primitív kurva. Hol van ez Thatchertől, de akár Therese May-től? Kusai Sándor volt kínai nagykövet mondta, hogy ha ránézünk az indiai vezetőre, annak az embernek minden szövege grammra ki van számítva. És most ezt vessük össze egy Boris Johnsonnal (akinek már külsején egy igenytelen proli tahó elhanyagoltsága virít) , egy baerbockkal, a finn altesti segédmunkás "adminisztráció szakon" "diplomázott" ribivel, a tökhülye rendőr archetípusa-fejű cseh elnökkel (atyaég! Ez a pofa és egy Havel, egy Klaus, egy Zeman) stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik