Kő, papír, olló

2023. március 24. 10:48

A srácok már majdnem úgy tudnak focizni, mint az igazi nagyok.

2023. március 24. 10:48
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A srácok már majdnem úgy tudnak focizni, mint az igazi nagyok. A mindig, az első sípszótól az utolsóig száz százalékos erőbedobást és koncentrációt viszont még nem tanulták meg. Pedig anélkül senki nem lehet igazi nagy. Ha majd megtanulják, hogy minden meccsen csak a legjobb az elég jó, akkor nagy csapat válhat belőlük.”

Nyitókép: Képmetszet 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2023. március 26. 13:00
A magyar munkára képtelen.
pemete jakab
2023. március 25. 08:17
"A srácok már majdnem úgy tudnak focizni, mint az igazi nagyok." Magyarországi helyzetkép: Régen: Ha megtanulsz focizni, jól megfizetünk. Napjainkban: Jól megfizetünk, csak tanulj meg focizni. Tőlünk nyugatabbra a "múltban" ragadtak. Ezért ők nyerik a trófeákat. Hol haladóbb szellemiségű a foci?
machet
2023. március 25. 08:01
Nem fogják soha megtanulni mert így is jól élnek belőle.A magyar mentalitás alapján abszolút felesleges az erőfeszítés. A PR-t azt nyomják de alibizik mindenki, szokás szerint.
brekker
2023. március 25. 02:09
Ez a Szoboszlai nevezetű pöcs borzasztó rossz hatással van a válogatottra. Lenne bár király, császár, de csak egy hülyegyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik