Gulyás Marci kétfrontos harc áldozata lett

2023. március 24. 10:06

Nemhogy elkezdték őt kormányoldalról kikezdeni, jöttek a transzjakobinusok, meg a genderbolsevikok is.

2023. március 24. 10:06
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Gulyás Marci kétfrontos harc áldozata lett

Nemhogy elkezdték őt kormányoldalról kikezdeni, hogy gurulódolláros hazaáruló ügynökség a Partizán, de jöttek a transzjakobinusok, meg a genderbolsevikok is, hogy gyűlöletbeszédet folytat, mert nem tartja gyűlöletbeszédnek a transznő automatikus, feltétel nélküli elfogadásának hiányát, hanem holmi vitaalapnak.

Megvallom, én a jakobinusoknak adok igazat: mindenki fenntartás és feltétel nélkül köteles elfogadni bárki identitását bemondásra. Én például pénisszel rendelkező leszbikus transznőnek tartom magam, aki mivel leszbikus, a nőket szereti, a küllemem pedig szintén nem lehet vita tárgya, mert testszégyenítés lenne, ha valaki kétségbe vonná női voltomat, mondjuk a szakállam vagy más külső jegyek alapján. Követelem, hogy női mosdót használhassak, és amelyik leszbika pusztán a testem miatt utasít vissza, az transzfób.

Gulyás Marciék transzfób uszítók, vagyis nácik.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2023. március 27. 00:46
FAM eddig a legrondább leszbikus, aki láttam, bár tetoválással és pierszinggel még ronthatna az imidzsén...
Igazszó
2023. március 26. 11:08
Soka a meddő duma, miközben a közoktatásban tombolnak a kockásinges agitátorok, pedofilok, abberáltak. 13 év alkotmányozó hatalom után végre cselekedni kellene, nem dumálni.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. március 25. 08:41
A Nyugat lekorcsosulásának súlyos ára lesz, Európa pusztulása. Legalábbis a ma (már nem is annyira) ismert formájában. Mivel vákum tartósan nem maradhat fenn, a helyét el fogja foglalni az Iszlám Állam, amit a bolsevista szarházi terroristák hoztak a nyakunkra az iraki (szíriai, líbiai) háborújukkal, meg a wirschaffendas-szal. Ezzel indították meg a muszlim tömegeket Európa felé. Csekély vigaszt jelent csupán, hogy elsőként a jakobinus-vókista-genderista söpredéket fogják ledobálni a háztetőkről, mert az biztos, hogy az iszlám uralma nem fogja tűrni azt a mocskot, amit ezek teremtenek. A legszomorúbb pedig az, hogy Amerika ezt az aljasságát is meg fogja úszni legalábbis ideiglenesen, csak minket tettek tönkre az ottani vókista csürhe, az egyetemi-média-robespierrek-szamuelyk-trockijok.
krampus
2023. március 25. 02:24
Gulyas lesz az uj Dahmer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik