Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson

2023. március 24. 10:00

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta.

2023. március 24. 10:00
null

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a férfi csütörtökön nem sokkal éjfél előtt arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy lelőtte a feleségét, és magát is meg fogja ölni. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége bement a házba, és a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találta az épületben. 

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel magát ölte meg – tájékoztatott a rendőrség. Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták – tették hozzá. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 25. 00:59
Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták -adják oda a főnöküknek ha csak ennyit tudnak. Micsoda veszélyes hőstett. Szinta átütő erővel mindent elsöprő híranyag.
Nannyó
2023. március 24. 12:12
Minden tiszteletem az öregúré. Igazi férfiból volt...az a bizonyos fehér holló kategória...
Box Hill
2023. március 24. 10:49
Mindenki Istent játszik. Holott az ördög inasa csupán.
Gullwing
2023. március 24. 10:26
Már megint a sorrenddel volt a baj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik